<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
investordagen
– Oslo Børs er billigere enn normalt
– Vi har fått en massakre i prisingen og det gjør at prisingen av børsen nå er billigere enn historisk, sier årets beste analytiker, Bengt Jonassen, som liker en sektor konsensus skyr. 
Helt uenige om veien videre
– Det er seks milliarder mennesker som skal opp i levestandard. Da må økonomien vokse, sier Jan Ludvig Andreassen i Eika Gruppen. Pål Ringholm er langt mer skeptisk.
Her er Norges beste analytikere
Bengt Jonassen er igjen sammenlagtvinner, mens Håkon Astrup gjør comeback som beste sektoranalytiker i Kapitals kåring av Norges beste analytikere. DNB Markets er fortsatt beste meglerhus, men er i ferd med å få sterk konkurranse av to utfordrere.
Disse sektorene styrer stjerneforvalteren unna
– Det er 100 ulønnsomme Euronext-selskaper vi ikke tar i, sier Vegard Søraunet.
Maner til kjøp av norsk tech-gigant
Analytiker Christoffer Wang Bjørnsen anbefaler bunnfiske i spesielt én tech-aksje. – Du må tro på null vekst og betydelig høyere kostnader for at det ikke skal være oppside.
– Hvis du våkner opp i Sveits, hva skal du gjøre den dagen?
Anbefaler tre bankaksjer: – Skiller seg ut som billige
Tiril Flørnes Støle i Storebrand Asset Management har sett på hvilke bankaksjer som er underpriset. Dette er hennes anbefalinger.