<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
investordagen
Morten Klein: – Det er et lite opprør på gang i samfunnet
Morten Klein forteller om veien fra bartender til milliardær og om sine investeringsanbefalinger på Investordagene 2020.
Risikokapitalister uten særlig risiko
Risikokapitalistene Martin Schütt i Askeladden og Kristian Jul Røsjø fra Antler bommer bortimot aldri. Askeladden har enda ikke hatt ett mislykket konsept, mens Antler har kun lagt ned ett av drøye 40 i Norden.
Gründer: – Vi så at man kunne spare hundrevis av millioner
Ignite Procurement-gründer Sigbjørn Nome ser flere utfordringer med måten selskaper tyr til for å ta beslutninger på innkjøpsområdet. Han mener selskapet han har vært med å starte sitter på den ultimate løsningen.
Nordea-topp: - Dette er tidenes dugnadsprosjekt
Nordea-topp Håvard Lintvedt forteller om en ny generasjon gründere og viktigheten av å utvikle sterke incentivordninger.  
Hegnar: – Overlever Norwegian? – Nei, mener Sissener
Forvalterne Jan Petter Sissener og Peter Hermanrud tror Tesla-boblen vil sprekke og at Norwegian i verste fall kan ende opp med en prising på 1 øre pr. aksje. 
Peter Hermanrud: – Hemningsløs boom på Merkur
Etter rekordmange noteringer på Merkur Markets mener Peter Hermanrud at det er blitt mindre lønnsomt å delta i noteringene. 
Sissener: – Politikerne har fått grønske på hjernen
EUs taksonomi vil føre til en boble ved at for mye kapital skal inn i et for lite investeringsunivers, mener forvalteren.