<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
italiensk
Mistet 25 prosent av omsetningen
Med periodevis stengte restauranter ble pizzasalget langt lavere for Olivia i fjor. Kjeden tråkker likevel på gassen med nye restaurantplaner.
Er dette den perfekte sportsbilen?
Det finnes heftigere og ikke minst dyrere supersportsbiler, men Ferrari Roma gir deg alt du kan begjære.
Hit kommer vi tilbake, men ikke på grunn av maten
Qui - Taste of Italy på Skøyen serverer gode italienske retter, men det er servicen som trekker opp og frister til gjentakelse.
Lunsjguiden: Smaken av kjøleskap på fineste Frogner
Iskalde tomater i et iskaldt lokale trekker ikke akkurat frem smilet hos Lunsjguidens utsendte.
Minus for Olivia-restaurantene
Olivia-kjeden vokste kraftig i fjor, men veksten kostet. Den Herkules-eide italienske restaurantkjeden trår på gassen med nye etableringer i coronaåret.
Bunnlinjen gir ikke paradisstemning
Pizzarestaurantene Villa Paradiso har hittil ikke kastet av seg for de nye eierne, Credo. Siden oppkjøpet i 2017 har Paradiso Holding tapt over 50 millioner kroner.
«Grumsete» matkultur til Norge
Har du besøkt Venezia, kan det tenkes at du har vært på en giro d’ombra. Hvis ikke står en nyåpnet restaurant i Oslo klar til å introdusere deg for cicchettikulturen.