<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
jacob tveraabak
Apokalypse i dagligvaremarkedet?
Med fornøyde e-handelskunder og fallende dagligvareomsetning, ligger utfallet i hendene på dagligvarekjedene, skriver Jacob Tveraabak.
Fyller tomt hull etter storfisk-kontrakt
– Når en gigant som AutoStore velger å jobbe med oss på automatiserte løsninger er det definitivt med på å fylle det tomme hullet i produktporteføljen vår, sier StrongPoint-sjefen.
Øyner milliardomsetning etter samarbeid med spansk enhjørning
StrongPoint har slitt med utfordringer i Spania i flere år. Nå har selskapet inngått en samarbeidsavtale med spanske Glovo som skal bidra til å snu skuta.
Vant anbud – skal levere til Rema 1000 i flere år
StrongPoint blir eksklusiv leverandør av kontanthåndteringsløsninger til Rema 1000 de neste fem årene etter å ha vunnet nytt anbud.
Skal gjøre snuoperasjon i Spania
StrongPoint sliter med svak lønnsomhet i Spania. Nå skal virksomheten restruktureres og en ny landssjef er ansatt.
Vil ha robotrevolusjon i matbutikker
Halodi Robotics og StrongPoint skal utvikle roboter for å gjøre repetitive oppgaver i matbutikken. Nå jakter robotselskapet 100 millioner kroner før en børsnotering til neste år.
Fra usexy til børsrakett
StrongPoint tjener penger som aldri før og skal doble omsetningen innen 2025. Den tidligere forhatte aksjen har flydd himmelhøyt på børs det seneste året og er opp 179 prosent.