<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
james stove lorentzen
Ny vår for politisk ukorrekt arkitektur?
Lorentz Gedde-Dahl (77) har stått i stormen med sine klassiske hus og bygårder i 50 år. Nå kan den kraftige motvinden være i ferd med å snu til mild medvind.
Slik blir den nye leilighetsnormen i Oslo
Den gamle leilighetsnormen er allerede en saga blott med nytt byråd. Men i noen områder vil det fortsatt være visse, dog nye regler som gjelder.
Sykepleiere – bli i Oslo!
Oslo trenger sykepleiere, lærere og fagarbeidere. Det har min høyeste prioritet å legge til rette for at de også skal kunne bo i byen, skriver byråd James Stove Lorentzen (H).
Eplehage-bonanza i lang tid fremover
Skjult i støyen rundt småhusamnestiet har Oslo vedtatt en ny småhusplan som gjør at eplehageeiere kan bygge ned eplehagene lenge etter at småhusamnestiet utløper den 12. april.
Oslo-folk kan miste klagemulighet i byggesaker
Byrådet vil hindre byutviklingsutvalget i å behandle klager på avslag fra Plan- og bygningsetaten. Men vi trenger de folkevalgte som ombudspersoner, skriver James Stove Lorentzen (H).
Parkeringsnorm til besvær
Nye bolig- og næringsprosjekter i Oslo kan ende opp helt uten parkeringsplasser. En veldig dårlig idé, mener James Stove Lorentzen i Oslo Høyre.
Det bygges ikke nok «riktige» boliger
Vi må bygge flere boliger tilrettelagt for eldre, leilighetsbygg med noe mindre leiligheter, større fellesområder og diverse tjenester, skriver James Stove Lorentzen (H).