<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
jan haudemann-andersen
Kjemperabatt i emisjon: Kjendisaksjonærer med gigantiske papirtap
Tilretteleggerne i Nykode-emisjonen ga 15 prosent rabatt for å hente inn en drøy halv milliard kroner. For dagens kjendistunge aksjonærliste betyr det én ting: enda større papirtap.
Kjøper aksjereklame – får euforisk tvitring
Bjørn Kjos-selskapet NBX og Jan Haudemann-Andersen-selskapet Techstep betaler for markedsføring av aksjen på Investornytt. Som bonus får de euforiske spådommer på Twitter.
Investorer måker ut Kahoot-aksjer
Det har vært blandede følelser etter at Goldman Sachs la inn bud på Kahoot. Nå viser aksjonærlister at flere kjente investorer har solgt aksjer i forkant av budfristen.
Lemper ut aksjer før budfrist
I juli la en investorgruppe inn bud på Kahoot som priset selskapet til 35 kroner pr. aksje. Likevel har storaksjonæren Jan Haudemann-Andersen lempet ut aksjer til en lavere kurs. 
Har gjort tigangeren i Kahoot – sitter med enorm krigskasse
Jan Haudemann-Andersen har gjort tigangeren i Kahoot. Hvis budet går gjennom vil investoren sitte med 1,6 milliarder kroner i cash, som kan brukes til å finne «neste Kahoot».
Full klaff for riggspekulanter
Harald Moræus Hanssen, Petter Stordalen, Torstein Tvenge, Gunnar Hvammen og Jan Haudemann-Andersen kan sprette champagnen for 5 milliarder kroner.
Jan Haudemann-Andersen vil ut av biotek-styre
Inn kommer Haudemann-Andersens egen våpendrager, Harald Arnet.