<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
jemen
Houthier i Jemen truer Vesten, USA og Israel
Enhver fiendtlig handling mot Jemen vil få forferdelige følger og enorme kostnader, advarer et medlem av houthienes politbyrå.
Amerikansk krigsskip frigir tankskip utenfor Jemen
Et tankskip som er eid av en israelsk milliardær er blitt frigitt av den amerikanske marinen etter at skipet ble kapret av Houthi-opprørere. 
Iransk oljetanker forsøkt kapret utenfor Jemen
En iransk oljetanker ble lørdag forsøkt kapret i Aden-bukta utenfor Jemen, men kapringen ble stanset av den iranske marinen, melder iranske medier.
Klaner, korrupsjon og stormaktskonflikt
Analyse, ikke føleri. Formidling, ikke belæring. Det er stikkord når Midøsten-ekspert Cecilie Hellestveit skriver om Jemen-konflikten.
Flere flyktet til Jemen enn til Europa
Det kom flere migranter fra Øst-Afrika til krigsherjede Jemen i fjor enn det kom til Europa, viser nye tall fra FNs migrasjonsorganisasjon IOM.
Trump: USA har drept al-Qaida-topp i Jemen
USAs president Donald Trump bekrefter at amerikanske styrker har drept lederen av al-Qaida på den arabiske halvøy (Aqap), Qasim al-Rimi, i Jemen.
FN ber om hjelp til 21 millioner mennesker
– Lidelsene i Jemen er sjokkerende, sier lederen for FNs nødhjelp i landet. Hele 80 prosent av befolkningen i det krigsherjede landet trenger humanitær hjelp.