<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
john christian elden
Forbrytelser lønner seg: Elden med et kriminelt godt fjorår
Elden Advokatfirma har vokst i rakettfart de siste tjue årene. – Nå må vi ta en liten pustepause, sier adm. direktør, Anders Brosveet, om den enorme veksten.
Skal hente 30 millioner
bSafe ble verdsatt til en halv milliard kroner. Nå henter gründer Rich Larsen vekstkapital til et datterselskap og en brøkdel av prisen. 
Elden som forsvarer
En av Tromsøs rikeste tiltalt for hvitvasking
Møbelhandel-arving Pål Jønsson (57) må svare for milliontransaksjoner han har foretatt av penger Økokrim mener stammer fra et bedrageri mot en kinesisk milliardær.
– Norge er blåere i dag enn under Willoch
– Arbeiderpartiet har ikke helt klart å holde den lovede linjen. Vi vanlige folk oppdager det, sier advokat John Chrisian Elden som minner Trygve Slagsvold Vedum om hvor Sp hører hjemme.
Øye-venn siktet for hvitvasking etter hackerbedrageri mot kinesisk milliardær
Ved hjelp av falske fakturaer sendt fra en britisk advokat, klarte hackere å hvitvaske 750.000 dollar gjennom firmakontoen til mangemillionæren Pål Jønsson (57) i Tromsø.
Thomas Øye dras inn i hvitvaskingssak mot Per Morten Hansen
Per Morten Hansen kjemper mot anklage om hvitvasking av 17 millioner. Økokrim har funnet bilder og meldinger som kobler Thomas Øye til denne og en annen hvitvaskingssak.