<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
john markus lervik
Russestemning på norsk sokkel
Pengegaloppen når rekordhøyder. Samtidig stilles det spørsmål om kjempeprosjektene egentlig er verdt det, skriver John Markus Lervik i Cognite.
Tapte i tingretten
Cognite-gründer John Markus Lervik tapte i tingretten. Om han ikke anker kan det ende med at luksushytten i Larvik må rives. 
Cognite-sjefen går av – Aker hyrer inn amerikaner
Seks år etter at IT-gründer John Markus Lervik, Kjell Inge Røkke og Aker-sjef Øyvind Eriksen etablerte Cognite, er det duket for lederbytte. Aker hyrer inn amerikaner.
Slik skal Norge forsvare gullet
Olje og gass, tidenes ankerkvinne i norsk industri, kommer til å levere i flere år fremover. Men akkurat som Therese Johaug, vil det komme en dag da det er slutt, skriver John Markus Lervik.
Saudi Aramco kjøper Aker BPs eierandel i Cognite for rundt én milliard kroner
Teknologisatsingen til John Markus Lervik, som har Kjell Inge Røkke og Aker i ryggen, får nå en av sine største kunder inn på eiersiden.
Regjeringen trekker ut støpselet for omstilling
Hvis regjeringen mener alvor med klimamålene sine, må den tørre innføre de nødvendige tiltakene, også når det er upopulært, skriver John Markus Lervik.
Farvel til modernisering og digitalisering?
Det er ikke bare nøkkelkort og blomsterbuketter som ble overlevert i går. Gamle statsrådsstillinger fikk også nye eiere, skriver John Markus Lervik.