<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
jon erik engeset
Børsjubel etter resultathopp
Endelig begynner prisøkningene å slå inn for Hexagon Composites. Det førte til en solid resultatforbedring og et kraftig kursløft.
– Markedet er veldig sterkt
Hexagon Agility har fått sin største kontrakt noensinne for frakt av naturgass. Selskapet skal levere containerløsninger til en verdi av 550 millioner kroner.
Ny marginsmell for Hexagon Composites
Selv om Hexagon Composites lenge har varslet bedre marginer i 2023, falt den i årets tre første måneder. Det ga ny aksjenedtur. 
31 prosent vekst i «trøblete» år
Etter å ha slitt med svake marginer gjennom store deler av fjoråret, utsetter Hexagon Composites å guide markedet for 2023.
Fra vondt til verre for Hexagon
Hexagon Composites-sjef Jon Erik Engeset så for seg marginbedring utover i 2022, men det har foreløpig ikke skjedd. – Det har gått fra vondt til verre, sier han.
– Vi er ikke urolige over situasjonen
Markedet likte dårlig Hexagons Composites' marginfall i første kvartal. Konsernsjef Jon Erik Engset mener markedet er fantastisk og lover marginbedring utover i året.
Laster opp med ståltanker
Hexagon-selskapene investerer nesten 60 millioner kroner i et teknologiselskap som utvikler en ny type ståltanker. – Vi ønsker definitivt å kjøpe hele selskapet, sier konsernsjef Jon Erik Engeset.