<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
jonas gahr støre
– Uforståelig at regjeringen er så bakpå
Ukraina har behov for granater, og granatprodusenten Nammo har bedt om økt støtte fra den norske regjeringen. Men regjeringen somler, mener Høyres Ine Eriksen Søreide.
Støre har tro på at neste år blir bedre
Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) mener vi nærmer oss et vendepunkt i økonomien. Han har godt håp om at ting kan bli bedre neste år.
Støre står og faller med økonomien
Statsministeren og finansministeren – vår tids Pompel og Pilt
Regjeringen har fått alle redskapene til å bygge velferdssamfunnet videre, men produserer en surrealistisk virkelighet, skriver Ragnvald Albretsen.
Blindet av gode intensjoner
Våre politikere løper som hylende berserker inn i kampen mot klimakrisen, men uten en plan for å håndtere det som skjer etterpå, hevder Andreas Svanlund i Seabed Solutions.
Melby med stikk til Ap og Støre: Tør ikke å styre
Skal Norge henge med på endringene verden står i, trengs en statsminister og et styringsparti i regjering som tør å styre, mener Guri Melby (V).
Støre om habilitetssakene: – Den store saken er knyttet til Erna Solberg
Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) avviser en ukultur i regjeringspartiene knyttet til habilitet. Den store saken er knyttet til Erna Solberg, sier han.