<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
jonny hesthammer
Kjernekraft er subsidiejegerens verste fiende
Det er klart at kjernekraft er en trussel for Svein Harald Øygard og andre som vil ha skattepengene våre, skriver Håvard Kristiansen og Jonny Hesthammer i Norsk Kjernekraft.
Raser mot ChatGPT-slakt: – Jeg ble så forbanna
Da Rystad Energys kjernekraftkonklusjon til 1,5 millioner kroner ble slaktet av ChatGPT fikk Norsk Industri ChatGPT til å slakte seg selv.
Rystad-rapport slaktes: – Et bestillingsverk
Kjernekraft krever tunge subsidier og er trolig først på plass rundt 2040, anslår Rystad Energy. – Et bestillingsverk, advarer Norsk Kjernekraft.
– Det er de samme tøvete påstandene som går igjen og igjen
Adm. direktør i Norsk Kjernekraft, Jonny Hesthammer, avviser påstandene fra energiminister Terje Aasland (Ap) og statssekretær Elisabeth Sæthre (Ap) om at kjernekraft er dyrt og problematisk.
Milliardærgruppe vil bygge kjernekraftverk i Norge
Mens politikerne i Oslo satser på vindkraft, har et knippe milliardærer på Vestlandet øynet kjernekraft som et bedre alternativ. Det skal bli lønnsomt helt uten subsidier.
Kjernekraft tidlig eller sist?
Mye har skjedd innen kjernekraft siden 70-tallet, skriver Sunniva Rose og Jonny Hesthammer i Norsk Kjernekraft.
IEAs veikart støttes ikke av Equinors analyser
Equinors Energy Perspectives 2021 forsterker oppfatningen av at IEA-rapporten er urealistisk, skriver Halfdan Carstens og Jonny Hesthammer.