<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
josep borrell
EU-landene vil bli mindre avhengige av Kina
EU-ministre ble fredag enige om at unionen må bli mindre økonomisk avhengig av Kina. Spørsmålet er hvordan det skal gjøres, sier utenrikssjef Josep Borrell.
Slapp brannfakkel om Ukraina
Kinas Frankrike-ambassadør vekket sterke, europeiske reaksjoner ved å stille spørsmålstegn ved tidligere sovjetstaters uavhengighet. Nå har Beijing lagt ballen død (utvidet). 
Borrell ber EU-landene samarbeide om våpenkjøp
EU-kommisjonen vil overføre suksessen fra felles vaksinekjøp til forsvarssektoren og ber medlemslandene samarbeide om en større del av sine våpenkjøp.
EUs utenrikssjef: – Det vi gjør er ikke bra nok
EUs utenrikssjef Josep Borrell refser i en uvanlig kritisk tale EU for å basere sin sikkerhet og velstand på en «verden som ikke lenger finnes».
Krisesamtaler mellom Serbia og Kosovo uten resultat
Et krisemøte mellom lederne i Serbia og Kosovo i Brussel torsdag endte uten resultat. – Vi er uenige om nesten alt, sier den serbiske presidenten.
Atomforhandlingene gjenopptatt i Wien
Forhandlingene om en atomavtale med Iran er gjenopptatt i Wien, og EUs utenrikssjef Josep Borrell er forsiktig optimist.
EU-topp: Atomforhandlingene med Iran blir gjenopptatt
Samtalene om en revidert atomavtale med Iran blir gjenopptatt i løpet av få dager, sier EUs utenrikssjef Josep Borrell, som er i Iran.