<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
kahoot!
Mer Kina-trøbbel venter
Det er langt fra oppløftende makrotall som siver ut fra Kina. Men enn så lenge står aksjemarkedene ganske så stødig. Investorene klamrer seg til håpet om en litt mildere global pengepolitikk i 2024.
Svak vekst for Kahoot
Kahoot la torsdag morgen frem tallene for andre kvartal. Fasiten viste inntekter til 41,3 millioner dollar, opp fra 40,5 millioner i første kvartal. 
PwC vurderer Kahoot-budet som «fair»
PwC mener Kahoot-budet på 17,2 milliarder kroner er rettferdig ovenfor aksjonærene. 
Kapital-porteføljen knuser Oslo Børs
Kapital-porteføljen dunder videre og har etter sommeren sikret seg et enda større forsprang målt mot Hovedindeksen på Oslo Børs. Våre brede oljeserviceeksponeringer har betalt seg godt i år, men mer er innen rekkevidde utover høsten, tror vi.
Komikernes favoritter på Oslo Børs
Atle Antonsen har solgt seg massivt ned i aksjemarkedet, mens Thomas Giertsen har tapt et tosifret millionbeløp. Fellesnevneren for norske komikere er at de elsker én aksje.
– Dette ville jeg sett på som investor
Kahoot gikk fra å være folkeaksje til børstaper. Under årets investordag ble det tydelig at quizselskapet nå tar grep for å vinne tilbake investorenes interesse.
Analytikere trekker i nødbremsen
Kahoot har skutt opp på børsen i år, men nå mener analytikerne at nok er nok. – Vi finner få datapunkter som indikerer oppsidepotensial, sier Pareto-analytiker Fridtjof Semb Fredricsson.