<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
kameo
Staten (s)løser ikke alt, men noe
Jeg er usikker på om den eneste løsningen er å la staten investere enda mer skattepenger, skriver Sebastian Martens Harung i Kameo.
– Jeg ble lei av å være skitten og kald i låven
Sven Otto Røhne-Jakobsen importerte gamle pickuper fra USA. Det var da han innså markedet for lagerseksjoner. På to år har selskapet hans tjent 17,4 millioner før skatt.
Vestre må snakke mer med Vedum
I årevis har vi vært begrenset av et utdatert, særnorsk regelverk i utakt med resten av Europa, skriver Sebastian Harung i folkefinansieringsselskapet Kameo.
Bruker folkefinansiering for å omgå forhåndssalg
Nyboligmarkedet står i stampe, men kreative utbyggere har funnet et smutthull for å starte bygging uten kjøpere.
– Det er høyere risiko i mye vi gjør, men man får tilsvarende tilbake
11 norske selskaper satser på folkefinansiering, bygget på kapital fra allmennheten med skyhøy risiko. Dette er den nye folkekapitalismen.
FundingPartner tror de når milliarden i år
Crowdlending er i kraftig vekst og i året som gikk lånte Kameo, Monio (tidligere Monner) og Fundingpartner ut en drøy milliard kroner. Fundingpartner-sjefen tror han skal klare det beløpet alene i 2022.
Etterlyser bøter til bankene
Det er over tre år siden PSD2 skulle åpne opp banksektoren, men det er bare de seneste åtte månedene det har fungert, mener Horde-gründer Alf Gunnar Andersen.