<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
kapital reise
Stjernekokken Bent Stiansen om sin danske kjærlighet
Mannen som førte norsk kokkekunst til verdenstoppen, har i mange år hatt et nært forhold til Danmark. Nå pendler Bent Stiansen mellom Oslo, ferieboligen i Sør-Frankrike og Odense, der hans danske kjæreste Pia bor.
Reiseguide til Mauritius: Der drømmen blir virkelig
Mauritius er det tilgjengelige paradis – ikke for langt å reise til, ikke for kostbart, og fantastisk behagelig og vakkert. Graden av luksus bestemmer du selv.
Voi-sjefens skjellsettende opplevelse i Peru
Christina Moe Gjerde er ofte å finne ikledd joggebukse med en kaffe i hånden, på sete 3A ombord Norwegian på vei til fødebyen Bergen. Men det sterkeste reiseminnet har hun fra et sted litt lenger unna.
Full fart for slow travel
Trenden som går ut på å reise langsomt skyter igjen fart.
En tidløs reise blant tapte tradisjoner
Hvis drømmereisen inkluderer en god dose fantastisk natur, store kontraster og en urbefolkning som lever slik vi gjorde for tusen år siden, er dette definitivt stedet for deg.
Blir 2024 togets renessanseår?
Reiselivseksperter verden over mener 2024 er året togturismen vil skyte fart. “Flyskam” skal forvandles til “togskryt”, og slow travel-trenden vil for alvor markere seg.
Glamorøse getaways: Hit bør du dra i år
Hva har de majestetiske Dolomittene og den arabiske ørkenen til felles med eksotiske Maldivene og Hawaii? Jo, de er alle hjem til noen av verdens råeste, nye hoteller.