<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
karl johan lier
Omsetningshopp for AutoStore
AutoStore økte omsetningen kraftig i tredje kvartal og leverte på ordreinngang, men gjorde det svakere enn ventet på både topp- og bunnlinje. 
Kurssmell på sterke kvartalstall
AutoStore sendes kraftig ned på børs etter kanonvekst, men skuffende ordreinngang gjør at meglerhuset Pareto Securities varsler kutt.
Oversvømmes av ordre
AutoStore knuste forventningene og ser seg nødt til å jekke opp omsetningsmålet for i år. – Etterspørselen er ekstremt sterk, sier konsernsjef Karl Johan Lier.
Har tapt 1,1 milliarder etter kurshavari
Børsuro og en betent rettsbatalje har sendt AutoStore-aksjen ned over 53 prosent siden toppen. Det har påført AutoStore-sjefen et papirtap på 1,1 milliarder kroner.
55 mrd. barbert bort på tre uker
For første gang handles børseventyret AutoStore under noteringskursen, som siden toppen for tre uker siden har rast ned 35 prosent på Oslo Børs.
Robotlagereventyret fra Nedre Vats
Fra en liten bygd på Vestlandet ble en av Norges fremste teknologisuksesser født. Til tross for skyhøy prising, har AutoStore fosset frem på børs og blitt en av de aller største.
Tror AutoStore vil overgå seg selv
AutoStore kan vise til god vekst og sterk ordreinngang, men kostbare råd tynger bunnlinjen. – Rapporten viser at etterspørselen er veldig bra, sier Pareto-analytiker Carl Jørgen Flaen.