<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
kjell inge røkke
Kjell Inge Røkkes Aker kjøper svensk jaktområde
Aker betaler snaut 203 millioner norske kroner for jaktområdet i Sverige.
Krypto-comeback for Røkke
– Vi er forberedt på å se ut som idioter i en lengre periode, sa Kjell Inge Røkke da han kjøpte bitcoin. Nå er bitcoin-prisen høyere enn hva Røkke kjøpte for etter tidenes berg-og-dal-bane.
– Det Røkke holder på med gir ingen mening
Uten Aker BP hadde ikke Aker hatt råd til å holde på med Mainstream-virksomheten i Chile, hevder aksjekommentator Karl Johan Molnes.
Vestre må svare om Røkke-milliardgave
– Hvem i Eksfin har myndighet til å gi private selskaper milliardgaver, spør FrPs Sivert Bjørnstad. Nå må næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) svare.
Avslører partenes krav før bruddet
Kjell Inge Røkke tilbød Christen Sveaas å skyte inn mer penger i nye Solstad. Sveaas var villig til å gi Røkke 50 prosent for å komme ham i møte.
Milliardærene krangler så busta fyker: – Visst faen er det personlig!
Christen Sveaas og Kjell Inge Røkke har barket sammen. De er ikke alene. Historien er full av hanekamper mellom Norges rikeste. Les om de mest kjente basketakene.
Norges rikeste: Nakenstrid, lekkasjer og millionsøksmål
Norges største kapitaleiere skyr ingen midler når de går til kamp. Her kan du lese om de mest kjente milliardærfeidene i norsk næringsliv.