<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
kkr
Alarmerende dyr internasjonalisering
Sector Alarm gir full gass i Sør-Europa, som i fjor ga alarmselskapet sterk kundevekst. Samtidig tar kostnadene et stort jafs av driftsresultatet.
«Private equity» i private porteføljer
Ulike typer fond og børsnoterte aksjer kan gi private investorer indirekte eksponering mot unoterte bedrifter med gode avkastningsmuligheter.
Alternative investeringer for «alternative» tider
Rentene stiger raskt og den økonomiske veksten avtar. Hvilke alternativer har investorene til overprisede aksjer og obligasjoner med negativ realavkastning?
Plukker godbiter fra Norge. Leverer kanonavkastning
Med ett klikk kan du sitte ved samme bord som forvalterne i verdens mektigste fond. Investeringsmuligheten har gitt superavkastning, men det er en hake, advarer en sjefstrateg.
Private equity fråtser i billige briter
Amerikanske private equity-giganter har kastet seg over den britiske markedet, og lagt inn rekordmange bud. Britiske parlamentarikere er bekymret over garasjesalget.
Gir gass med amerikanske oppkjøpskrefter
– På forsikringsdelen har vi et mål om å vokse 15 prosent gjennom M&A og 10 prosent organisk, sier adm. direktør Jørn Gisvold i Söderberg & Partners Norge.
Amerikansk oppkjøpsgigant gir mer gass i Norden
KKR har gjort stor suksess med sine nordiske investeringer. Nå åpner oppkjøpsfondet et kontor i regionen for å satse enda hardere.