<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
klima
Vil kjøle ned jorden med kunstig vulkanutbrudd
Investor Luke Iseman har hentet over en halv million dollar for å finansiere sitt forsøk på å kjøle ned jorden med gassballonger.
Klimavennlige prosjekter kan få mer statlig finansiering
Staten lanserer et utvidet finansieringstilbud til klimavennlige prosjekt og er i dialog om grønne investeringer i Norge på over 60 milliarder kroner.
Klimamålene: Historiens dyreste lek med tall?
Uten utbygging av kjernekraft i stor skala, vil en energifattig verden gi mange vanskelige valg og et stort fall i levestandard, skriver Jan Emblemsvåg.
DNV-rapport mener Norge ikke når klimamålene: – Men vi må ikke la være å prøve
Klimafond med uklar praksis
Det er all grunn til tro at de rike land vil kreve ganske håndfaste bevis som vanskelig lar seg tilfredsstille, skriver professor emeritus Rögnvaldur Hannesson.
Miljøbyrå: Hetebølger kan ta livet av 90.000 i Europa i 2100
Hvis ingenting blir gjort, kan hetebølger ta livet av 90.000 europeere i året innen 2100, advarer EUs miljøbyrå i København.
Klimatoppmøtet i gang i Egypt
Verdens land samles i Egypt for et nytt framstøt i kampen mot klimaendringene. Krig, energikrise og konflikt mellom USA og Kina gjør ikke oppgaven enklere.