<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
kommentar
Prises til 42 ganger normal inntjening
Oljeselskapene ser vanvittige billige ut, slik de alltid gjør på topp. Bruker man Shiller-metoden ser de, ikke overraskende, ekstremt dyre ut. 
Kan bli børsens grønne seddelpresse
Et av børsens mest anonyme selskaper kan bli en pengemaskin i årene som kommer, og med dagens prising bør ikke et oppkjøp komme som noen overraskelse.
Tjen penger på bilinteressen!
De fleste som er lidenskapelig opptatt av bil ender opp med å bruke mye penger på bil. Her er noen ideer til hvordan du heller kan tjene penger på lidenskapen din.
Økte investeringer i fossile energikilder kan være nødvendig
Å skape balanse og stabilitet i sosiale og geopolitiske forhold på kort sikt er trolig en forutsetning for å oppnå langsiktig bærekraftig utvikling – et krevende dilemma både for politikere, banker og oss investorer.
Betyr det noe at pengemengden vår økte med 14 prosent?
Mengden bankinnskudd økte uvanlig mye gjennom pandemien i alle land som nå sliter med inflasjonen. Men så var jo ikke inflasjonen et monetært fenomen likevel.
Nel innfridde aldri estimatene til selv de med 6 kroner i kursmål
Pareto-analytiker Gard Aarvik mente Nel-aksjen bare var verdt 6 kroner. Likevel var han alt for optimistisk. 
Matvareprisene øker i butikkene og faller på børsene
Hvete, mais, soyabønner, kunstgjødsel, fraktkostnader, metaller og trelast. Prisene på mye av det som har drevet opp inflasjonen har falt på børsene i det siste.