<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
kreml
Mener tidligere FBI-topp jobbet for oligark
Den tidligere FBI-toppen Charles McGonigal står tiltalt for å ha jobbet for oligarken Oleg Deripaska, og møter i retten onsdag.
Trøbbel for Putins krigskasse
Kraftig volumfall og halvert eksportavgift bidro til at tilførselen av oljeinntekter til Kremls krigskasse i forrige uke falt til sitt laveste siden president Vladimir Putin gikk inn i Ukraina.
Beslagla oligarkens luksushotell
Oleg Deripaskas luksushotellkompleks i Sotsji er beslaglagt, men Kreml avviser at det har noe med milliardærens kritikk av Ukraina-krigen å gjøre.
– EU vil ha russisk pristak på 60 dollar pr. fat
Mange har påpekt at 65-75 dollar er for høyt, og nå skal Europakommisjonen ha bedt EU-landene sette pristaket på russisk olje på 60 dollar pr. fat.
– Gjør alt for presse Putins korrupte kumpaner
Storbritannia har frosset over 18 milliarder pund i russiske aktiva. Finansdepartementet dobler nå antall sanksjonsjegere, og vel så det.
Putins nye plan
Kreml tar nå grep for å øke den russiske støtten til krigen.
Faren var Putins mentor – nå har hun flyktet Russland
Russisk politi har utstedt arrestordre på den profilerte TV-journalisten og Kreml-kritikeren Ksenia Sobchak. Datteren av president Vladimir Putins politiske mentor har nå flyktet til Litauen.