<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
kristian adolfsen
– Etterspørselen er ekstrem
Etter å ha brukt en halv milliard kroner bommet selskapet på målet om børsnotering. Men Eirik Haugen tror fortsatt Arbaflame har milliardpotensial.
Ezone Energy skal kutte strømforbruket – sikter mot milliardomsetning
Ved hjelp av en patentert teknologi kan Erlend Frisvolds Ezone Energy kutte strømforbruket med 10–20 prosent. Nå er første kontrakt landet, og til høsten skal selskapet på pengejakt.
– Forventer de tar til fornuft og ser galskapen på Støres vakt
– Dagens regjering raserer helse- og omsorgssektoren i Norge, sier Kristian Adolfsen og foreslår snuoperasjon i skattesystemet.
Milliardærenes AI-selskap varsler overskudd
– Vi er ingen oppstartsbedrift lenger, sier Bjørn Røsten i Semine. Selskapet styrer mot 100 millioner kroner i årlige inntekter – og pluss i bøkene.
Elbillader-eventyr: Fra null til 250 millioner på to år
På ett år har selskapet gått fra null til 250 millioner i omsetning. – Vi forventer sterk vekst, sier Kristian Adolfsen, som har fått med seg Børge Hald og Farvatn på eiersiden.   
Nordlandia-milliardær Kristian Adolfsen: Tilbudt nærmere 150 mill. for Sommerro-luksus
Taklekkasje har forsinket flyttingen fra Heming-land til Sommerrokvartalets dyreste leilighet for omsorgsmilliardær Kristian Adolfsen og kona.
Rikingenes spleiselag: – Ingen har gjort dette for å tjene penger
Spetalen, Selvaag, Blystad, Sissener, Adolfsen-brødrene, Bøhler og flere andre gikk sammen for å åpne en restaurant i alpinbakken på Norefjell.