<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
kristian røkke
Røkke flipper vannkraftselskap
Aker Horizons selger vannkraftselskapet Rainpower til Aker Solutions. 
Rally, kjøpssignal og gevinstsikring i Røkke-aksje
Aker Horizons-aksjen har utløst flere kjøpssignal de siste par dagene. Nå blir den tekniske støtten på 23,70-nivået viktig. Nytt kjøpssignal kommer ved brudd på 200-dagers glidende gjennomsnitt.
Slik tjente Røkke halvannen milliard på Rec
På drøye to år har Aker og Kjell Inge Røkke innkassert en milliardgevinst på aksjene i Rec Silicon som de kjøpte på billigsalg av investor Jens Ulltveit-Moe. Her forklarer vi hva som har skjedd.
Kristian Røkke rykker ut etter havvind-glippen: – Vi er selvfølgelig skuffet
Etter skuffende nyheter fra Skottland og et kraftig kursfall rykker Kristian Røkke ut for å berolige Aker Offshore Wind-aksjonærene. Styrelederen, som også er sjef i storaksjonær Aker Horizons, avviser at det jobbes med en emisjon.
Analyse hjalp lite for Røkke-aksje
Carnegie venter en rekke nyheter fra Aker Horizons i 2022, som kan gi aksjekursen et løft. Fasiten etter at analysen ble sluppet er videre kursfall.
Aker Horizons hentet én fornybarmilliard til
Kristian Røkkes Aker Horizons har hentet mer penger som de vil investere i de ulike fornybarsatsingene. Karbonfangst-beileren Baillie Gifford er med på kronerullingen.
Røkke ansetter ny direktør
Philippe Kavafyan tar over som administrerende direktør i Aker Offshore Wind.