<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
kristoffer barth skeie
Gruset av konkurrenten Höegh Autoliners
Wallenius Wilhelmsen ble slaktet på børsen onsdag etter at rederiet nok en gang ble parkert av konkurrenten Höegh Autoliners. – Målt mot Höegh og hva markedet forventer, er dette ikke bra nok, sier Eirik Haavaldsen i Pareto.
Foretrekker tørrlast og bilfrakt
Dagens tørrlastmarked minner om tankmarkedet for to år siden, mens bilfraktrederiene fornyer kontrakter på skyhøye rater, ifølge Arctics shippinganalytikere.
Venter sterkt tørrbulkmarked
Analytiker Kristoffer Barth Skeie er overbevist om at ratene skal opp. Nå anbefaler han kjøp av samtlige tørrbulkaksjer og trekker frem tre favoritter.
Golden Ocean: Tror kursen kan doble seg
Clarksons Securities anser Golden Ocean Group som en mulig doblingskandidat, mens Pareto ikke er overbevist.
Spår flere gode år for Frontline
Arctic-analytiker Kristoffer Barth Skeie mener rederiet er «perfekt posisjonert» i et sterkt marked og at det vil tjene på sine nylige VLCC-kjøp.
Arctic spår kraftig tørrlast-comeback
Tørrlastratene har skuffet stort, men Arctic-analytiker Kristoffer Skeie tror på en kraftig bedring neste år. – Vi mener tiden er inne for å kjøpe, sier han.
– Våre rateestimater tilsier en P/E på cirka 3x
I prisingen av mange tank- og tørrlastaksjer tas det ikke høyde for lav flåtevekst og vedvarende stramme markeder, ifølge shippinganalytiker Kristoffer Skeie.