<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
kultur
LO Stat varsler opptrapping av kulturstreiken i neste uke
121 nye LO-medlemmer i kultursektoren går ut i streik fra onsdag i neste uke. Flere nye institusjoner vil nå bli rammet av streiken.
Morten Abel satser igjen
Når du beskriver deg selv som både sjenert, brautende og cocky, er du ikke nødvendigvis som andre popstjerner. Likevel, Morten Abel har holdt det gående i 40 år.
Neil Young er fortsatt god butikk
Du kan abonnere på Neil Youngs digitale arkivutgivelser for en beskjeden sum, men skal du holde tritt med den kanadiske rocklegendens fysiske produkter koster det desto mer.
80-tallsestetikken har nådd musikken
Det handlet om store hårmanker, knæsje farger og synthpop, om Madonna, Wham! og Depeche Mode. Lik det eller ei, men mange av dagens artister omfavner 80-tallets estetikk for alt den er verdt.
Kulturpakke på over 4 milliarder kroner i Storbritannia
Den britiske regjeringen legger fram en pakke på 4,7 milliarder kroner for å hjelpe kultursektoren med å komme seg på beina etter coronapandemien.
Plutselig var 80-tallet tilbake
Plutselig var 80-tallet tilbake. Denne gangen uironisk. Eller, iallefall mer enn det har vært de seneste årene.
Avslørte de innerste hemmelighetene til New Yorks sosietetskvinner
Truman Capote avslørte de innerste hemmelighetene til New Yorks sosietetskvinner for hele verden i sin siste, uferdige bok.