<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
kunst
Kunstverk solgt for 3,5 millioner: – Selgeren jublet
Høye strømpriser, økte renter og økonomisk usikkerhet påvirker kunstmarkedet. Men kjøperne med de høyeste budsjettene handler fortsatt – og kjøper for rekordpriser. 
Sjefkurator fra Henie Onstad: – Den ble en suksess og en skandale
Franske Niki de Saint Phalle tilhørte den internasjonale kunstscenen i New York på slutten av 50-tallet. Tiåret etter gjorde hun seg bemerket i Stockholm med en skulptur av en gravid kvinne. Nå stilles hun ut på Henie Onstad. 
Hun leder Norden største kunstmuseum: – Vi åpnet ikke et nytt Nasjonalmuseum for å drive med konsensus
Karin Hindsbo har gått i bresjen for det nye Nasjonalmuseet. Seks milliarder kroner, to år med forsinkelser og mange debatter senere står det nye bygget klart. 
Gallerist Mikaela Bruhn Aschim: – Flust av kunstnere som ikke har et galleri
Den unge galleristen driver QB Gallery i Oslo og handler mye kunst privat. Nå forteller hun om de unge kunstnere som skal vises i galleriet, og hvordan du kan få kjøpt kunstverk for en billig penge.
Statsbudsjettet: Pengene havner på veggen
Hvor havner alle pengene hen? Sløsestatens seierherrer er å finne på museum, i gallerier og i den gode, gamle postkassen.
Kunstner Henrik Placht: – Å bygge opp et solid kunstnerskap tar tid
Han er kjøpt inn av Astrup Fearnley Museet, Nasjonalmuseet og Christen Sveaas. Hva er hemmeligheten bak suksessen? 
Christian Tunge: – En milepæl i en kunstnerkarriere
Billedkunstner Christian Tunge debuterer på Høstutstillingen med fire grafiske trykk, som viser menn som tenner på seg selv av politiske grunner.