<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
kunstig intelligens
Ser stort vekstpotensial i kunstig intelligens
Ledet av ChatGPT har kunstig intelligens tatt verden med storm i 2023, nå trekker den amerikanske investeringsbanken Jefferies frem sine favoritter i sektoren.  
Som om du hadde Warren Buffett ved siden av deg
Nordea-forvalter Robert Næss' eksperimenter med kunstig intelligens har gitt forbløffende resultater. De kan potensielt hjelpe deg som investor.
Høyt betalte yrker erstattes av kunstig intelligens
Karrieren til 800.000 innbyggere i Hongkong kan bli berørt av kunstig intelligens de neste årene.
Dytter milliarder inn i kunstig intelligens
Teknologigiganten SAS Institute investerer titalls milliarder kroner i kunstig intelligens. – Det å ikke utnytte teknologien er en stor feil, sier Norgessjefen.
40 norske AI-selskaper - et av dem vil på børs i USA
Mange snakker om hva kunstig intelligens kan brukes til i fremtiden. Men flere norske selskaper er allerede godt i gang.
EU og USA skal lage etiske retningslinjer for AI
Et utkast til frivillige etiske retningslinjer for kunstig intelligens skal utarbeides innen noen uker, ifølge EU-kommisjonens visepresident Margrethe Vestager.
Seniorstrateg i Goldman Sachs spår kjempevekst etter AI
Seniorstrateg i storbanken Goldman Sachs har tatt AI under lupen, og sett på hvilke selskaper på Wall Street som kan tjene mest på bruken av kunstig intelligens.