<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
kunstinvesteringer
På besøk i kunstner Nico Widerbergs atelier: – Veldig stor etterspørsel
Han lager skulpturer for investorer, næringslivsprofiler og bedrifter. Nico Widerberg er en av Norges best betalte kunstnere. 
Kunstrådgiverne Brundtland & Krosby: – Hva er smart å kjøpe?
– Har du fem millioner kroner, og vil gjøre noe som er veldig sikkert, gå og kjøp Picasso-grafikk, sier kunstrådgiverne i Brundtland & Krosby. 
Christian Ringnes: – Veldig vanskelig å tjene seg rik på å kjøpe og selge kunst
Christian Ringnes fikk mye pepper da han ville etablere skulpturpark på Ekeberg. I Kunstpraten røper han hvor mye han har brukt på den nå populære parken, hva han har av kunst privat og hva han legger til grunn når han kjøper kunst.
Kunstrådgiver om NFT-kunst: –Mesteparten er verdiløst om fem år
I siste episode av Kunstpraten forteller Cornelia Svedman om fenomenet NFT, hvem som er den typiske kjøperen og hvordan man skiller mellom god og dårlig NFT-kunst.
Selvaag-brødrene om kunstsamlingen: – Det er veldig ofte budsjettene ryker
Olav og Frederik Selvaag har bygget opp en kunstsamling bestående av 1500 verk. I Kunstpraten forteller de om sine siste kjøp, hva samlingen består av og hva som får dem til å falle for et verk.
Kunstekspert: – Investeringsaspektet overtar
Hans Richard Elgheim har bygget opp og driver Grev Wedels Plass Auksjoner i Oslo. I den siste episoden av Kunstpraten snakker han om hvorfor noe kan være dyrt og noe være billig av samme kunstner.
Næringslivstopper skyter inn millioner i kunstmuseum
Jan Petter Collier, Stein Erik Hagen og Reitan-familien er blant næringslivsprofilene som sponser en ny kunstsatsing.