<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
kverva
Sikter mot Oslo Børs for å få høyere prising
En notering av Ferd-dominerte Benchmark Holdings på Oslo Børs kan skje allerede i år.  – Vi ser fordeler av å komme tettere på det som er et veldig sterkt miljø for akvakultur, sier konsernsjef Trond Williksen.
Jakter 50 millioner med Bama-kontrakt i lommen
Druer, laks og norske jordbær kan få utvidet holdbarheten med teknologi fra norske Antigrade, som prises til en halv milliard i en fersk emisjon.
Gammel kjenning tar styringen i SalMar
Atle Eide takker for seg. Nå er Leif Inge Nordhammer på vei inn som ny styreleder.
Witzøe-selskap jakter 1 milliard
Med Gustav Witzøe på eiersiden har Pelagia bygget opp en omsetning på over 8 milliarder kroner. Nå jakter selskapet opptil én milliard kroner i obligasjonsmarkedet.
Endelig overskudd for Investinor
Kritikken har haglet mot Investinor for å tape penger. Men i årets tredje kvartal rant det inn litt, mens overskuddet for året til nå har rundet 120 millioner.
Witzøe-formue redusert med 10 mrd. på ett år
Gustav Magnar Witzøe var Norges rikeste med en ligningsformue på over 11 milliarder kroner. Nå er mesteparten tryllet bort.
Sissener oppretter kredittfond - ruster opp
Forvalter Jan Petter Sissener oppretter kredittfond og jakter nye skarpe hoder. - Interessen har vært betydelig, sier han.