<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
kvitfjell
Hytteprisene steg drastisk i fjor: – Interessen for de dyre hyttene er fortsatt overraskende stor
Selv med økt rente og strømpriser som aldri har vært høyere, steg hytteprisene i Norge med hele 10,1 prosent i 2022. Flere meglere melder om kruttsterk interesse for dyre hytter også etter nyttår.
Strømkupp på fjellet
De store alpinanleggene har truffet blink og sparer titalls millioner kroner på langsiktige strømavtaler. Anders Buchardt kan smile. Og sesongkortsalget tyder på at hytteeierne har planer om å trosse strømkostnadene.
Ruster opp Hafjell for 150 millioner
– Dette er den største investeringen i alpinanlegget siden gondolen ble bygget, sier Alpinco-sjef Odd Stensrud.
Supergründer ga 28 mill. for denne hytta på Hafjell
Gelato-gründer Henrik Müller-Hansen betalte nær 30 millioner for en inneklemt hytte på Hafjell. For 3 millioner har Stig Svartor hyttekuppene for skifantaster.
Gir tilbake pengene for sesongkort
Mens skisenteret på Oppdal snør ned, er det knapt snø på Østlandet. Høgevarde Skisenter gir sesongkortkjøperne pengene tilbake.
Børstoppenes hytteraid
Hyttebyggingen i 2021 kan knuse alle rekorder. Konsernsjefene på Oslo Børs har spent på seg skiene og dratt på oppkjøpsraid. Favorittene er Hafjell, Kvitfjell, Geilo og Norefjell.
Inntektsfall for Tom Hagen – men et saftig utbytte
Tom Hagens pengemaskin Holding 2 pådro seg noe coronasmitte i fjor, men utbyttet på 35 millioner kroner lar seg høre.