<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
lagmannsretten
Skilsmissebråk om totaloppusset hus
Da ekteparet ble skilt, krevde mannen å overta huset fordi han hadde stått for all oppussingen. Men Borgarting lagmannsrett sier «nei». Det skal selges.
Nabokrangel om kloakk
To naboer på Ringerike måtte i retten for å få fastslått om den ene kunne kreve rørtrasé for kloakk over den andres tomt. Ingen av tomteeierne ville gi seg.
Nordea vil la uredelig kunde få svi
Nordea prøvde å oppheve gjeldsordningen for en uredelig kunde, men tapte to ganger. Nå sender Høyesterett saken til ny behandling i lagmannsretten.
Høyesterett nekter tidligere Shell-ansatte lukrativ avtale
Syv tidligere Shell-ansatte krevde tidlig pensjon ved 57 år, da det ble snakk om nedbemanning. Men Høyesterett sier «nei» til den verdifulle sluttpakken. 
Poker i Høyesterett: risikerer fengsel og inndragning
En kvinne drev pokerklubb midt i Oslo, men ble tatt. Straffen var fengsel og inndragning av en million kroner. Nå skal Høyesterett se på saken.
Stanser aksjonærkrangel om Hafslund
Begge parter i milliardkampen om Hafslund bekrefter at det ikke blir noen anke. Dermed sitter småaksjonærene igjen med 137,50 kroner aksjen. Det er 10 kroner mindre enn i tingretten.
Fikk svi for manglende areal
Selgeren solgte en leilighet som var mindre enn lovet. Nå får kjøperne mer enn en halv million kroner i erstatning.