<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
lamborghini
Sjokkerte publikum – nå er den 50 år
Superbilprototypen Lamborghini Countach sjokkerte publikum på Genève-utstillingen i 1971. Tre år senere ble den sylskarpe designen satt i produksjon, nærmest uforandret.
Årets heftigste fossilbiler: Suveren vinner
Det selges fortsatt heftige biler med bensinmotor og 2023 har bydd på noen av de heftigste noensinne. Vinneren har et snev av retro i seg.
Det aller mest sjeldne fra Lamborghini
Enhver Lamborghini krever - og fortjener - oppmerksomhet, men det er noen du bør stoppe litt ekstra ved, fordi de er unike eksemplarer.
Norsk superbil til minst 6,8 millioner
NANNESTAD: Nye Zyrus LP1020 Stimolante frister med 1.020 HK. Inkludert en Lamborghini Huracán donorbil, er prisen minst 6,8 millioner kroner på norske skilter.
Nesten for mye av det gode
VALLELUNGA, ITALIA: Lamborghini Revuelto har så mye krefter, men også så mange avanserte kjøresystemer at det nesten blir for lett.
Her er Lamborghinis nye elbil
Lamborghini Lanzador er merkets første elbil, og har flere avanserte systemer som skal la deg utnytte 1.000 kW uten frykt.
Diablo-modifisering til 20 mill.
Eccentrica tar retro-mod til nye høyder, med en ny serie basert på Lamborghini Diablo. Prisen kan fort bli 20 millioner kroner.