<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
lars-daniel westby
Kaster ut industriaksjer
Aksjeplukkerne i SpareBank1 Markets hiver industriselskapene ut av porteføljen, og går for grønt. – Vi tror etterspørselen overstiger tilbudet, sier analysesjefen. 
Sikrer gevinst i forsvarsaksje
Aksjeplukkerne i SpareBank 1 Markets kaster også ut laksegigant og IT-konsulenter fra månedsporteføljen. Nå er det energi og industri som gjelder.
SpareBank 1 Markets anbefaler ti aksjer
Den anbefalte porteføljen til analysesjef Lars-Daniel Westby i SpareBank1 Markets har knust Oslo Børs hittil i 2022. Her er november-favorittene.
Sabler ned kursmålet på Norwegian
SpareBank 1 Markets-analytiker Lars-Daniel Westby barberer kursmålet i Norwegian, men mener kursfallet har vært overdrevent. 
SpareBank 1 Markets spår Norske Skog i hundre
SpareBank 1 Markets tror Norske Skog vil lever superprofitt fremover, og at det finnes en mulig oppkjøper på andre siden av grensen. Det forsvarer et kursmål på 100 kroner.  
SpareBank 1 Markets: – Aksjen er en oppkjøpskandidat
Analysesjef Lars-Daniel Westby i SpareBank 1 Markets foretar flere endringer i den anbefalte porteføljen. Nå satser han på en av børsens grønne oppkjøpskandidater.
Milliarder forduftet etter krakk: Analytikerne roper både kjøp og selg
Her er noen av dagens viktigste analyser fra meglerhusene.