<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
lars barstad
Frontline kvitter seg med gamle skip
Ifølge meglere skal John Fredriksens tankvirksomhet Frontline ha solgt tankskipene «Front Eminence» og «Front Balder».
Kraftig hopp i stortankratene
Etter å ha dukket under 20.000 dollar pr. dag i januar, har stortankratene mer enn doblet seg. – Markedet strammer seg til, sier Frontline-sjef Lars Barstad.
– En fullstendig avvisning
Euronav vant ikke frem med sin argumentasjon i haste-voldgiften mot Frontline. – En fullstendig avvisning, sier Lars Barstad.
Rigget for ny kursfest i Frontline
Frontline-aksjen har steget med voldsomme 125 prosent i løpet av det seneste året. Markedet er fortsatt på Frontlines side, og mye tyder på at det er rigget for kursfest også i 2023.
Tror ikke Euronav er tapt for Fredriksen
Frontline har terminert avtalen om å kjøpe Euronav. Men deler av Euronav-flåten kan likevel ende opp hos John Fredriksen, mener Paretos analysesjef.
Frontline dropper Euronav-bud: – Ikke mulig med en løsning
Frontline skrinlegger det planlagte oppkjøpet av Euronav i Belgia. – Frontline seiler nå videre, sier John Fredriksens tanksjef Lars Barstad.
Hedgefond brenner seg på Frontline-veddemål
John Fredriksens Frontline er blitt Oslo Børs' mest shortede aksje, men hedgefondene får svi etter at Kina har valgt å lette på covid-restriksjonene.