<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
likestilling
Spørsmålene som kan gi deg høyere lønn
Kvinner som mistenker at de får dårligere betalt enn sine mannlige kolleger har fått et nytt verktøy som kan brukes i lønnsforhandlingene.
Norge behøver flere kvinnelige gründere
Resten av verden setter rekorder i kvinnelig entreprenørskap, men Norge henger langt etter, skriver Benja Stig Fagerland, Liv Dingsør og Tine Austvoll Jensen.
Kvinner tjener faktisk mindre enn menn – også i samme yrke
Kvinner og menn med høyere økonomiutdannelse tjener det samme, men bare frem til kvinnen får barn, påpeker Nina Riibe i Econa.
Fra i dag av jobber kvinner gratis ut året
15. november er Likelønnsdagen. Fra i dag og ut året jobber kvinner i Norge i prinsippet gratis. Kvinner tjener 87,5 prosent av hva menn tjener, ifølge Unio.
Trettebergstuen fikk «kulturnøkkel» fra Abid Raja
Den nye kultur- og likestillingsministeren Anette Trettebergstuen (Ap) er en «fighter», sa Abid Raja da han takket for seg.
Stopp Hegnar-maset
Trygve Hegnar må gjerne le av aktivitets- og redegjørelsesplikten, men han må likevel levere på den, og det er jeg glad for, skriver kultur- og likestillingsminister Abid Raja (V).
Vil innføre krav om mangfold og inkludering
Telenors 40 største leverandører må nå vise at de har planer for inkludering og mangfold på plass. – Det neste blir å sette det som et absolutt krav til alle leverandører, sier HR-direktør Cecilie B. Heuch.