<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
luftfart
Du kan få erstatning for ødelagt ferie
Advokatfullmektig Tor Omar Nyquist i Advokatfirmaet Lippestad forklarer hvordan man går frem, når det er problemer med flyreiser eller overnatting.
Nektet å refundere 176 kroner
Passasjeren betalte ekstra for sete med bedre benplass, men fikk det likevel ikke. Da han klagde og ba om pengene tilbake, sa Icelandair bastant nei.
Spår godt år for luftfartsaksjer
Flyanalytiker Hans Elnæs er generelt «bull» på europeiske og nordamerikanske flyaksjer. I Norge har han særlig tro på ett selskap.
Ryanair må kutte i antall flyvninger
Etter at Boeing varslet at flere flyleveringer ville bli forsinket, varsler nå Ryanair-sjef Michael O'Leary at de blir nødt til å kutte i timeplanen i sommer. 
Klimaavgifter uten klimaeffekt
Luftfarten skal ta sin del av reduksjonen i norske klimagassutslipp. Da bør virkemidlene legge til rette for det, skriver Torbjørn Lothe i NHO Luftfart.
Venter generelt godt år for flyaksjer
Luftfartsanalytiker Hans Jørgen Elnæs i Winair venter ytterligere inntjeningsvekst for europeiske flyselskaper, men advarer mot en nordisk aktør.
Kunstig intelligens bak spakene vant luftduell
Menneskets luftkamp mot maskiner endte i tap.