<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
lunsjguiden
Er det her du skal ta neste forretningslunsj?
Operahusets brasserie serverer karbonadesmørbrød og skalldyrsuppe til fine priser. Men kan Sanguine Brasserie holde mål og konkurrere mot Bjørvikas mange restauranter?
Langt fra tårnfryd på Fornebu
Mett er ikke det samme som godt. Og selv om maten ikke er direkte vond, er stolene helt grusomme.
Her har kjøttet vært på grillen i fem timer
Den glade gris i Oslo sentrum handler om én ting. Nemlig svinekjøtt – i store porsjoner.
Lunsjguiden: Trist som faen
Å vente 59 minutter på en rett som kunne vært laget på et skolekjøkken eller gatekjøkken er bare trist.
Ny vinbar med strålende lunsjmeny
Grünerløkkas nyeste vinbar og deli er verdt et besøk for lunsjmenyen alene.
Bakkekroen på Smestad har gjenåpnet
Bakkekroen i Smestadkrysset har åpnet på nytt – med nyoppussede lokaler, gode smaker, høye priser og middels service.
Lunsjguiden: Disputten på Grefsenkollen Restaurant
At Grefsenkollen Restaurant er et ypperlig sted, er Long og Short skjønt enige om. Men matmessig står partene fortsatt langt fra hverandre.