lunsjguiden
fredag 26. mai 2023
Vi tester Aker Brygges nyeste spisested
fredag 12. mai 2023
Vi testet Runar Vatnes Villa Heftye - her er konklusjonen
fredag 28. april 2023
Her kan du få ekte italiensk pasta i Oslo
fredag 31. mars 2023
Er det her du skal ta neste forretningslunsj?
Operahusets brasserie serverer karbonadesmørbrød og skalldyrsuppe til fine priser. Men kan Sanguine Brasserie holde mål og konkurrere mot Bjørvikas mange restauranter?
fredag 24. mars 2023
Langt fra tårnfryd på Fornebu
Mett er ikke det samme som godt. Og selv om maten ikke er direkte vond, er stolene helt grusomme.
fredag 17. mars 2023
Her har kjøttet vært på grillen i fem timer
Den glade gris i Oslo sentrum handler om én ting. Nemlig svinekjøtt – i store porsjoner.
fredag 10. mars 2023
Lunsjguiden: Trist som faen
Å vente 59 minutter på en rett som kunne vært laget på et skolekjøkken eller gatekjøkken er bare trist.
fredag 3. mars 2023
Ny vinbar med strålende lunsjmeny
Grünerløkkas nyeste vinbar og deli er verdt et besøk for lunsjmenyen alene.
fredag 17. februar 2023
Bakkekroen på Smestad har gjenåpnet
Bakkekroen i Smestadkrysset har åpnet på nytt – med nyoppussede lokaler, gode smaker, høye priser og middels service.
fredag 10. februar 2023
Lunsjguiden: Disputten på Grefsenkollen Restaurant
At Grefsenkollen Restaurant er et ypperlig sted, er Long og Short skjønt enige om. Men matmessig står partene fortsatt langt fra hverandre.
Last flere artikler