<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
margaret boel garmann
Selger cruiseaksjer for 566 mill.
Awilhelmsen har solgt RCL-aksjer for 68,5 millioner dollar, tilsvarende 566 millioner kroner. Det viser en fersk SEC-filing i USA.
Nær firedobling i RCL
Aksjekursen i cruisekjempen RCL har nesten firedoblet seg siden den bunnet ut i mars.
Disse rike blødde mest
Hvem har det verst? Torstein Hagen som ble 40 milliarder fattigere og er god for 20? Eller Tor Olav Trøim som hadde 2,8 milliarder og har lite synlige verdier igjen?
Boel Garmann putter alt i fond
En av Norges rikeste kvinner, Margaret Boel Garmann i Oslo, lastet opp med aksje- og obligasjonsfond for nesten 3,5 milliarder kroner i fjor.
Solgte seg ut for 3,6 mrd. kroner
«Casher inn rundt 4 mrd. på Awilhelmsen» skrev Finansavisen om Margaret Boel Garmanns uttreden av det felleseide familieselskapet 7. februar i fjor.
RCL-selskap møtte veggen
RCLs spanske cruiseselskap er insolvent og skal reorganiseres etter store tap på grunn av coronapandemien. Alle seilinger er innstilt til 15. november.
Må betale 11,5 prosent rente på kriselånet
Cruisekjempen RCL må betale opptil 11,5 prosent rente på sitt kriselån på 33,5 milliarder kroner. Alle seilinger er avlyst frem til 1. august.