<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
markus borge heiberg
Analytiker spår opptur for Svindal-selskap
Etter vekstbrems og skroting av milliardmål har Arthings-aksjen falt over 80 prosent siden pandemien. – På kort sikt tror vi Airthings vil gå fra motvind til medvind, sier SEB-analytiker.
SEB-analytiker: Forventningene virker lave
Konsensusestimatene tilsier at teknologiselskapets vekst vil dabbe av ut året, men Markus Borge Heiberg mener det motsatte kan skje.
Tvinges til milliardnedskrivning etter eBay-oppkjøp
I 2020 kjøpte Adevinta opp eBays rubrikkvirksomhet for 9 milliarder dollar. Nå innser rubrikkselskapet at verdiene er lavere og gjør en nedskrivning på 1,7 milliarder euro.
Dropper nedskrivninger i venture
Prisingen i det unoterte markedet har falt kraftig det seneste året. Schibsted gjør imidlertid ingen  nedskrivninger i venture. – Porteføljen er sunn, sier konsernsjef Kristin Skogen Lund.
Altor tok et kjempejafs av XXL
Altor skulle kjøpe aksjer for 119 millioner kroner i XXL-emisjonen, men endte opp med 247 millioner kroner. – Jeg tror det er en mulighet for at de tar selskapet av børs, sier en analytiker.
Kritisk til storsalg i Adevinta
Selv om Schibsteds storsalg i Adevinta er en positiv trigger for aksjen, klør Kepler-analytikeren seg i hodet: – Schibsted burde jo ønsket å få Adevinta-aksjen så høyt som mulig, sier han. 
– Sjefsbyttet vil ikke løse XXLs problemer
– Vi har ikke fått noe ny informasjon om hva som skal gjøres i XXL, bare navnet på hvem som overtar som konsernsjef, sier Kepler-analytiker Markus Borge Heiberg.