<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
meny
Datatilsynet vurderer å gi Trumf gebyr på 5 millioner
Trumf kan få 5 millioner kroner i overtredelsesgebyr fordi Datatilsynet mener selskapet ikke sikret kundenes personopplysninger godt nok.
Apokalypse i dagligvaremarkedet?
Med fornøyde e-handelskunder og fallende dagligvareomsetning, ligger utfallet i hendene på dagligvarekjedene, skriver Jacob Tveraabak.
Sulten? Du blir avslørt allerede i søkefeltet
Nordmenn elsker baked feta pasta. Det vet vi fordi den nye dagligvarekrigen er digital og kjedene ser oss i søkefeltet. På kort tid er Meny blitt landets største matkanal.
Mer enn doblet matkassesalget
Med pandemien ble det fart i Kokkelørens matkassesalg. I fjor ble det pluss for første gang siden oppstarten i 2015.
Dagligvarekjedene er avslørt
Narrativet om at pengemaskinene i dagligvarebransjen «aldri gir seg på pris» og nærmest går i krigen for kundene er gjennomskuet, skriver Lukas Loeb.
Kanskje Norges beste kjøpmann: – Vi har hatt julerush siden mars
I et veikryss i Vestfold ligger butikken som har overlevd i 110 år og i år passerer 200 millioner kroner i omsetning. Sjur Gran er en av Norges beste kjøpmenn.
Skal bygge gigantisk matbutikk i Bjørvika
Meny har sikret seg dagligvarelokalene i nye Bjørvika, i konkurranse med to norske og én utenlandsk aktør. Kjeden akter å ta en bit av lunsjmarkedet i området.