<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
mercedes-benz
Bilgigant advarer
Midtøsten-konflikten, krigen i Ukraina og spenningen mellom USA og Kina bidrar til å gjøre økonomien og bilmarkedene eksepsjonelt usikre, ifølge Mercedes-Benz.
Skikkelig klassiker: – Det er knapt tegn til slitasje
Si Mercedes-Benz 300 og «alle» tenker 300 SL. Det var imidlertid den gigantiske luksusbilen som banet vei for sportsbilsatsingen etter krigen.
Elektrisk hytteluksus: Her er vinneren
Toppmodellene av BMW iX og Mercedes-Benz EQS SUV er begge store og luksuriøse med lang rekkevidde, men det er to vidt forskjellige biler på veien.
Mercedes og Meta blant torsdagens børstapere
Bilprodusenten sliter med knallhard konkurranse i elbilmarkedet, redusert kjøpekraft blant potensielle kjøpere og problemer i forsyningskjeden. Også Meta-kursen falt.
Bygger stort ladenettverk
Mercedes posisjonerer seg for en grønn fremtid, og planlegger 2.000 ladestasjoner innen utgangen av neste år.
V12 og 850 hestekrefter
Mercedes-Maybach S-Klasse dekker de aller fleste behov, men Brabus mener følelsen av luksus intensiveres ved å trimme V12-eren.
Tøff tid i møte
Mercedes-Benz spyr ut nye elbiler raskere enn de fleste. Deres første elbil EQC var egentlig en fossilbil, og det er litt trist at den går mot en sikker død.