<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
metaller
Avslører rekordfunn: – Gode nyheter for både svenskene og Europa
Statlige LKAB har gjort et rekordstort funn av jordartsmetaller som trengs til elbiler og vindturbiner. – Uten gruver, ingen elbiler, sier toppsjefen.
«Barometeret for global økonomi» er ventet å skyte i været neste år
Både kortsiktige og langsiktige trender ser ut til å bidra med å dytte prisene på kobber til værs. Det er gode nyheter for aksjemarkedet.
USA vurderer nytt våpen mot Putin
Biden-administrasjonen vurderer å forby russisk aluminium for å ramme Russland ytterligere for invasjonen av Ukraina. Det bidrar til et skikkelig byks i Norsk Hydro-aksjen.
Vil diskutere forbud mot russisk metall
Matvareprisene øker i butikkene og faller på børsene
Hvete, mais, soyabønner, kunstgjødsel, fraktkostnader, metaller og trelast. Prisene på mye av det som har drevet opp inflasjonen har falt på børsene i det siste. 
Holta vil satse på hjemmebane
– Vi ønsker først og fremst å satse i Norden, sier Kjetil Holta. Tirsdag solgte Holta Invest et belgisk metallselskap til Elkem.
– Hvor mye mer har olje, gass og materialer å gå på?
Daglig leder Jo Helgestad i Pengeråd fraråder for tung eksponering mot olje- og gassaksjer. Teknologi og fornybar energi er fremtiden.