<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
mil etter mil
Sjekk videoen: Spinnville 585 elektriske hestekrefter på driftingbane
Kan du drifte skikkelig med en elbil? Svaret får du i videoen der programlederne i Finansavisens Mil etter mil – en podcast om bil setter en Kia EV6 GT på prøve.
– De har solgt tusenvis
I denne ukens «Mil etter mil – en podcast om bil» snakker podcastgutta blant annet om BMWs nye elektriske sedan, i4 M50.
Kommer i 2022: – Utrolig mange kommer til å kjøpe den
I denne ukens «Mil etter mil – en podcast om bil» snakker podcastgutta blant annet om Polestar 3, elektrisk Toyota og BMW-test i Nord-Sverige.
– For de som aldri har sittet i de bilene er det jo ganske ekstremt
I denne ukens «Mil etter mil – en podcast om bil» snakker podcastgutta blant annet om banekjøring, Aston Martin V12 og 911 Turbo S.
Endelig testet i Norge: BMW iX
Mil etter mil – en podcast om bil er ikke bare på Spotify og iTunes. Nå har podcastprogramlederne satt seg bak rattet i nye BMW iX, for å finne ut om den er bra nok for deg.
Irritert på ny el-SUV: – Jeg blir gal av det
I denne ukens «Mil etter mil – en podcast om bil» snakker podcastgutta blant annet om testen av BMW iX og at Nissan Leaf har vært i Norge i ti år.
– Vær litt forsiktig hvis de tilbyr deg bilen rett før kontrakten går ut
I denne ukens «Mil etter mil – en podcast om bil» snakker podcastgutta om ventetiden på nye elbiler og hva man kan gjøre i mellomtiden.