<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
mobil
TEST: Google Pixel 7
Pixel 7 Pro ble den store vinneren hos oss. Lillebroren Pixel 7 er likevel et godt alternativ for de som vil spare noen tusenlapper.
Endelig i Norge
TEST: Googles flaggskiptelefon har endelig funnet veien til Norge, og Pixel 7 Pros kamera slår knockout på resten av markedet.
Alle mobiltelefoner skal ha samme ladere fra 2024
Mobiltelefoner og flere andre typer forbrukerelektronikk i EU skal ha samme type ladeutstyr av typen USB-C fra 2024. Dermed avvises innvendingene fra Apple.
Test av Samsung S22+: Faller mellom to stoler
Samsung Galaxy S22+ er en kraftpakke av en telefon, men gir samtidig følelsen av å kjøpe en luksusbil med stoffseter og standardanlegg.
Nortel-sjefen etter oppkjøp: – Vi rykker opp på en god tredjeplass
Selv om det koster litt mer, så mener Nortel-sjefen at det er verdt å kjøpe seg en betydelig vekst gjennom å overta konkurrenten Atea Mobil.
Telenor satser tungt på private mobilnett: Tror markedet er verdt minst fem mrd.
Etterhvert som vi tar mobiltelefonen mer og mer for gitt, trenger mobilselskapene nye inntektskilder for å sikre marginene. En funksjon i 5G-teknologien kan gi dem nettopp det.
Sikkerhetsfeil ved OL-app
MY2022 er en obligatorisk applikasjon som skal brukes under OL i Beijing. Nå advarer Citizen Lab mot flere sikkerhetsfeil i appen.