<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
morten astrup
Morten Astrup satser på oppkjøpskandidat: – Kan betale ut 70–80 prosent av markedsverdien
– Norge har skyhøyt sykefravær og en enorm offentlig sektor, som også subsidierer ulønnsomme bransjer og spiser opp evnen til å konkurrere med utlandet, sier investor Morten Astrup.
John Fredriksen gjør milliarddeal før børsnotering
Et kobbel av meglere jakter 3,7 milliarder kroner til John Fredriksens' Paratus Energy for å refinansiere gjeld. – Det er bare noen formaliteter som må på plass før børsnotering, sier investor Morten Astrup.
Gjorde opprør mot egen styreleder
Da styreleder i KMC brukte dobbeltstemmen sin til å ansatte sin egen sjef som sjef for KMC ble det bråk. – Jeg synes det er viktig at det ble kjent, sier Morten Astrup.
Tar nytt selskap på Oslo Børs – Morten Astrup spår dobling
John Fredriksen kan ta det tidligere Seadrill-selskapet Paratus Energy på Oslo Børs allerede før sommeren. Investor Morten Astrup tror verdien kan doble seg.
– Barna maser om å få sveitsisk pass
– Det er mange som ringer meg og spør om hvordan det er å bo her.
Ser høy risiko for ny energikrise
En av investor Morten Astrups favoritter produserer grønn, stabil energi i Norden, men prises likevel til under 10 ganger inntjeningen.
Milliardærarvingenes private veddemål: Dette er favorittaksjene
De er kronet til å overta landets største familieformuer. Mens de venter, øver de seg med pappas penger. Her kan du lese om morgendagens finanselite og deres favorittaksjer.