<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
morten klein
Norske gamere sikter mot milliardomsetning med Morten Klein
Det norske teknologiselskapet Maxelium Games skal tjene milliarder på et spill som bare kan spilles én gang. Det fanget interessen hos både Morten Klein, og racinglegenden Maximillion Cooper.
Vil kryptokuppe fondsinvesteringer
Fra Lugano i Sveits har en norsk gründer planer om å endevende finansmarkedene med blockchain-teknologi. Morten Klein, Kristian Lundkvist, Ketil Skorstad, Andreas Bjarøy har kastet seg på.
– Det har vært noen utfordrende måneder
Milliardportefølje og beinhard satsing på tech og gaming var strategien til Morten Kleins og Ketil Skorstads nye fond. Fasit etter ett år: Ned 8 prosent.
Tok farvel med spillmilliardær
Morten Kleins investeringsrådgiver er ferdig i Klein Group. Den tidligere Arctic-megleren Fabian Qvist har sagt opp jobben hos spillmilliardæren.
Lokker med børsnotering basert på skog og luft
Skogluft skal hente penger gjennom Folkeinvest for tredje gang. Til tross for elendig børsklima reklamerer planteselskapet med børsnotering og luftig vekst.
Vil hente 100 millioner til gaming-sentre
En bankmann, en idrettslærer og en gambling-milliardær er trioen bak Jotunheimen, som vil bygge kjede av esport-sentre i Norge.
Lotto-millionær satser 100 mill. på spillkonge
Morten Romslo vant i 2018 over 300 millioner på Vikinglotto. Nå blar han opp 102,5 millioner, og kjøper 5 prosent av spill- og teknologiimperiet til Morten Klein.