<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
morten klein
Lokker med børsnotering basert på skog og luft
Skogluft skal hente penger gjennom Folkeinvest for tredje gang. Til tross for elendig børsklima reklamerer planteselskapet med børsnotering og luftig vekst.
Vil hente 100 millioner til gaming-sentre
En bankmann, en idrettslærer og en gambling-milliardær er trioen bak Jotunheimen, som vil bygge kjede av esport-sentre i Norge.
Lotto-millionær satser 100 mill. på spillkonge
Morten Romslo vant i 2018 over 300 millioner på Vikinglotto. Nå blar han opp 102,5 millioner, og kjøper 5 prosent av spill- og teknologiimperiet til Morten Klein.
Kjendistungt flyselskap hentet 30 millioner – trenger 30 til
Anna Helene Kjos-Mathisen og Morten Klein skyter inn millioner i frisk kapital til Airwing. Ketil Skorstad og Kristian Lundkvist er med på eiersiden. 
– Ikke dumt med reptilblod i arverekken etter all innavlen
Morten Klein ber misfornøyde toppsjefer levere bedre til eierne, mener Ap har alliert seg med nasjonalegoister, og mener reptilblod er bra etter 200 års innavl.
Klein-selskap tredoblet i fjor – prises til 87 millioner
Gobi Stories er spesialister på video i høydeformat. Nå har selskapet fått fart på salget, og prisingen nærmer seg gamle høyder.
Disse traff best i børs-året 2021
Spillinvestor Morten Klein og nettbutikkgründer Silje Landevåg traff klokkerent på sine børsspådommer i fjor. Morten Klein tror Oslo Børs vil ende på 1.240 før 2023 ringes inn.