<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
mowi
I full sving med skatteoptimalisering
Mowi tør ikke lenger å gi et estimat på hva lakseskatten vil koste selskapet. – En ganske komplisert skattemodell, sier konsernsjef Ivan Vindheim.
Milliarddryss fra Mowi – saksøker staten
Mowi leverte et operasjonelt driftsresultat på 300 millioner euro i andre kvartal. Det kommer aksjonærene til gode som får over 1 milliard kroner i utbytte.
NEF-forvalter liker bank, oppdrett og subsea
Erlend Brennes toppvalg på Oslo Børs inkluderer to mellomstore sparebanker, to ledende oppdrettere og en gammel favoritt.
Albert Collett: – Det er mange billige norske aksjer nå
Arctic Asset Managements investeringsdirektør nevner fire aksjer som tjener på høy etterspørsel etter energirelaterte varer og tjenester, inkludert et fornybarselskap.
Stor forskjell i snittlønningene
Oljeselskapene casher inn på høye priser, og det er også selskapene som opererer i Nordsjøen som har de høyest snittlønningene for sine ansatte.
– Markedet kan få en knekk
Dette er ikke tiden for å ta mye risiko, ifølge Kris Robberstad. Handelsbanken-forvalteren foretrekker kvalitet, verdi og sektorvinnere.
Kepler Cheuvreuxs tre toppvalg i sjømatsektoren
Sjømatanalytiker Christian Nordby tror to oppdrettere vil presentere overraskende sterke tall ut året. En tredje handles på for lave multipler.