<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
mp pensjon
– Lønnsomhet er mål nummer én
– Du har ikke lyst til å hente penger i dagens marked, sier No Isolation-gründer Karen Dolva. Etter å ha hentet 200 millioner kroner sikter bedriften mot pluss.
Henter 30 millioner – vil kapre milliardmarked
De bygget seg opp på utskiftbare sykkeldekk med glidelås. Nå vil gründerselskapet Retyre ut på verdensmarkedet med sin banebrytende dekkproduksjon.
Pøser inn penger i lese-tapssluk
Underskuddene fortsetter i leseappen Pickatale. Men både Arne Blystad og det svenske AP3-fondet har satset penger på selskapet.
Salatgründere satser i USA
– Vi har globale ambisjoner, sier Didrik Dimmen i Auk Eco. Etter 7.000 salg på hjemmebane vil selskapet ut i verden med norsk salat-tech.
LNG-smell for nybygg
Havila Kystruten sliter med høye LNG-kostnader og forsinkede leveringer av skip, som eies av et russiskkontrollert leasingselskap.
Hjelper BMW og Boeing med kvalitetssjekken
Uten milliardomsetning eller kjente investorer har lille Metronor fått BMW, NASA, Boeing og Lockheed Martin på kroken som kunder.
Satser 30 millioner kroner på ekspress-blodprøver
SpinChip slet på sin forrige emisjonsrunde, men denne gangen ble det klaff. Selskapet henter 130 millioner kroner og får inn Christen Sveaas som hjørnestensinvestor.