<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
mudassar kapur
– Ingenting er klart før alt er klart
Frp og regjeringspartiene melder om framgang i forhandlingene om den siste koronakrisepakken. Blant annet nærmer de seg enighet om kompensasjonsordningen.
– Signalene fra Stortinget er blitt fulgt opp
Finanskomiteens leder Mudassar Kapur (H) sier han oppfatter at den nye Tangen-avtalen viser at signalene fra Stortinget er blitt fulgt opp.
Ingen avklaring om Tangen-saken fredag - møte i Norges Bank mandag
Hovedstyret i Norges Bank samles mandag ettermiddag for å drøfte ansettelsen av Nicolai Tangen etter å ha fått knallhard kritikk fra Stortinget.
Stortinget stiller seg bak knallhard kritikk av Norges Bank
Stortingets finanskomité slår fast at ny leder for oljefondet ikke kan ha eierskap eller interesser som kan svekke tilliten og omdømmet til Norges Bank.
Mer boligskatt med Høyre
Borgerlig budsjettfrist ryker
Regjeringspartiene hadde som mål å komme til enighet med Frp om revidert nasjonalbudsjett og nye krisetiltak innen tirsdag klokken 10. Nå ryker fristen.
Finanstoppene i Høyre advarer mot strengere boliglånskrav
Finanstopper i Høyre fraråder finansminister Siv Jensen (Frp) fra å gi Finanstilsynet gjennomslag for å innføre strengere boliglånskrav.