<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
nasjonal sikkerhetsmyndighet
Advarer om russiske dataangrep
De økonomiske sanksjonene mot Russland har økt faren for russiske cyberangrep. Nasjonal sikkerhetsmyndighet ber norske virksomheter om å holde seg oppdatert.
Beredskapsplanen må inkludere datasikkerhet
Datasikkerhet er ferskvare, det krever involvering og eierskap fra alle i en virksomhet, skriver Birgitte Førsund i Nasjonal sikkerhetsmyndighet.
Ledelsens arbeid med cybersikkerhet
Cybersikkerhet må være en del virksomhetens helhetlige risikostyring og tema for både ledelsen og styret, skriver Håkon Styri i Nasjonal sikkerhetsmyndighet.
Nordic Choice Hotels rammet av datavirus
Nordic Choice Hotels har varslet Nasjonal sikkerhetsmyndighet etter at hotellkjedens IT-systemer ble rammet av et datavirus natt til 2. desember.
Samfunnskritisk IKT bør leveres fra datasenter i Norge
Arbeidet med digitalisering av samfunnet må inkluderer bevissthet på verdien av sikre og robuste datasentre, skriver Lars i Nasjonal sikkerhetsmyndighet.
Løsepengevirus kan stoppes
Hvis det er én trend som har utmerket seg innenfor cybersikkerhet de seneste årene, er det løsepengeangrep, skriver John Bothner i Nasjonalt cybersikkerhetssenter, NSM.
Fantastiske muligheter, alvorlige sårbarheter
En utfordringen med IoT ligger i at vi innfører en rekke nye komponenter og introduserer sårbarheter som kan manipuleres og utnyttes, skriver Harald Næss.